Bagaimana Untuk Meningkatkan Peluang Anda Memenangi Loteri dengan Ketara

Bagaimana Untuk Meningkatkan Peluang Anda Memenangi Loteri dengan Ketara
Kebanyakan orang menghabiskan sebahagian besar hidup mereka bekerja 9 hingga 5 pekerjaan, berjuang untuk memenuhi keperluan hidup. Malangnya kita hidup dalam dunia yang dikawal oleh wang. Tidakkah anda bosan mendengar bahawa 1% terkaya di dunia memiliki 40% daripada semua kekayaan? Jika anda seorang yang berwawasan sejati, anda mungkin bertuah dan akhirnya tergolong dalam kategori 1% itu tetapi secara realistik ini mungkin tidak akan berlaku.
Satu-satunya cara orang biasa seperti anda dan saya boleh menjadi bebas dari segi kewangan adalah dengan mengambil peluang dengan loteri. Memenangi loteri akan memberikan anda kehidupan yang anda inginkan dan pilihan anda tidak lagi terhad kepada saiz akaun bank anda. Akhirnya anda akan dapat menjalani kehidupan anda sepenuhnya.
Tetapi jika semudah itu semua orang akan memenangi loteri bukan? Nah, masalahnya ialah kebanyakan orang bermain loteri dengan cara yang salah. Pasti ada banyak nasib yang terlibat tetapi saya akan memberikan anda 6 petua yang akan meningkatkan secara mendadak peluang anda untuk menang mega888.
1. Petua pertama adalah yang jelas: Anda perlu bermain loteri untuk memenangi loteri. Tiada siapa yang pernah memenangi loteri dengan tidak mengambil peluang. Anda harus sentiasa cuba untuk mengetepikan jumlah tetap wang mingguan untuk bermain loteri. Buat belanjawan mingguan hanya untuk tujuan ini. Akhirnya bermain loteri adalah seperti pelaburan. Anda perlu melabur untuk mendapatkan sesuatu daripadanya.
2. Cari nombor loteri yang lalu. Ini adalah petua penting. Cari nombor yang paling kurang kerap digunakan dan gunakan nombor tersebut dalam strategi pemilihan nombor anda. Secara statistik anda akan mempunyai peluang terbesar untuk menang dengan bermain nombor yang tidak pernah menang sebelum ini.
3. Teruskan menggunakan nombor yang sama dari langkah 2 setiap minggu. Jika anda sentiasa bermain nombor yang sama peluang anda untuk memenangi loteri akan meningkat dengan setiap minggu anda bermain.
4. Bermain dalam satu pasukan. Dapatkan 10 orang atau lebih untuk bermain loteri dengan anda, setiap satu untuk beberapa dolar. Jika anda menang anda akan berkongsi keuntungan. Pasti jumlah kemenangan anda akan berkurangan dengan cara ini tetapi anda pasti akan menang lebih kerap.
5. Jika anda mengenali seseorang yang memenangi loteri sebelum ini, bercakap dengan orang itu! Mungkin mereka hanya bertuah tetapi mereka mungkin mempunyai strategi yang kukuh yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan peluang anda untuk menang.
6. Jika anda membeli tiket $1 dan memenangi $10 maka anda harus bermain minggu depan dengan harga $11 dan bukannya $1. Kebanyakan orang hanya akan menggunakan ini sebagai wang saku tetapi anda bermain loteri untuk memenangi jackpot, bukan untuk memenangi $10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *