Program Pengintipan Komputer – Untuk Kecurigaan Tidak Cukup

komputer

Program pengintipan komputer adalah untuk melindungi diri kita sendiri, perniagaan dan anak-anak kita. Apa maksud saya? Cuba bayangkan anda menjalankan perniagaan, dan anda mempunyai ramai pekerja. Sebilangan besar pekerja anda bekerja, tetapi mungkin satu atau dua sebenarnya tidak bekerja, sebaliknya menghabiskan berjam-jam masa berbayar anda bermain rolet atau poker di beberapa kasino dalam talian. Ini boleh menjadi ketagihan yang berbahaya sepanjang masa, tetapi lebih-lebih lagi bagi pekerja yang mempunyai akses ke akaun perniagaan dan maklumat kewangan. Sekarang, anda jelas tidak dapat memecat seseorang dan menggantinya berdasarkan desas-desus atau kecurigaan semata-mata, anda memerlukan bukti yang jelas tentang perbuatan itu. Bagaimana dengan perlindungan kanak-kanak? Atau bolehkah program seperti itu digunakan untuk membuat pasangan curang bersalah?

Ya, ini juga alasan yang baik. Anda tidak boleh menghukum anak dengan betul kerana terlibat dalam aktiviti dewasa hanya DOWNLOAD APK XE88 2021 kerana disyaki. Juga, jika anda berusaha menghadapi pasangan dengan hati yang sesat, kecurigaan tidak cukup untuk konfrontasi yang tepat. Dalam kedua kes ini, seseorang memerlukan bukti perbuatan yang boleh dipersoalkan, dan di situlah program pengintipan komputer sesuai. Tetapi agar alat perisian seperti itu dapat melakukan pekerjaan dengan betul, ia mesti dijalankan secara diam-diam tanpa ada yang menyadari bahawa apa-apa yang mereka lakukan di komputer akan diawasi. Lagipun, adakah anda fikir pasangan akan melakukan perselingkuhan dalam talian dengan mengetahui bahawa apa sahaja yang mereka lakukan di komputer sedang ditonton?

Beberapa program pengintipan komputer dengan kualiti yang lebih rendah sering meninggalkan tanda-tanda bahawa mereka sedang digunakan. Hanya mempunyai ikon program di desktop yang cukup buruk, tetapi ada juga yang mempunyai simbol bercahaya di bar tugas baki sistem di layar untuk menunjukkan bahawa ia sedang berjalan pada saat itu. Untuk apa-apa jenis alat perisian yang melakukan pekerjaan seperti ini, ia harus dilakukan tanpa meninggalkan jejak atau tanda-tanda bahawa ia sedang digunakan, atau memang, program tersebut ada di komputer sama sekali. Jenis terbaik dijalankan dengan tidak dapat dilihat dan diam-diam, jadi perhatikan bahawa setiap kali anda menggunakan perisian jenis ini, anda menggunakan jenis yang dapat dijalankan dengan tidak kelihatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *