Down the Stretch – Odds dan Props

Odds

Oddsmaker telah menyusun sekumpulan cadangan, pertandingan dan peluang untuk menang pada Kentucky Derby ke-133 bulan depan, “dua minit terpantas dalam sukan.”

Perlumbaan akan diadakan pada 5 Mei dan penghasilan pelajar terkemuka, berdasarkan taruhan wang yang dimenangi, layak masuk downlaod mega888 apk on here !! .

Sejumlah tiga orang jutawan berusia 3 tahun telah dihasilkan sejauh ini: pemenang Tampa Bay Derby dan juara juara Piala Breeders Street Sense, juara Fountain of Youth dan Florida Derby, Scat Daddy dan pemenang Louisiana Derby, Circular Quay.

Curlin kegemaran Run for the Roses yang seterusnya adalah $ 780,000 dan diikuti oleh juara Wood Memorial Nobiz Like Showbiz dan pemenang Robert Lewis Stakes Great Hunter.

Sekarang, Teuflesberg, dengan $ 122,942, memegang erat tempat ke-20 dan terakhir dalam kesebelasan utama Derby.

Chelokee, yang pelatihnya, Michael Matz, mengendalikan Barbaro tahun lalu, dan Dealer Maut berada di gelembung dengan $ 100,000 masing-masing.

Pembongkaran telah membuka jalan bagi beberapa permulaan yang diharapkan dan lebih baik dapat diikuti.

Sambungan Barn memberi kelebihan dan kekurangan dalam pertandingan di Churchill berbanding, katakanlah, di Preakness Stakes, leg kedua Triple Crown, dua minggu kemudian.

Di situlah ketua Santa Anita naib King of the Roxy diketuai.

Kuda lain, seperti Adore the Gold dan Notional, telah diketepikan dengan penyakit atau kecederaan.

Stok Lexington Gred II bernilai $ 325,000 pada hari Sabtu juga boleh mengganggu kader epal, walaupun hanya dua minggu yang memisahkan acara itu dan yang diadakan di Churchill Downs di jalan.

Hadiah pertama di Lexington berharga lebih dari $ 200,000, jadi pemenang secara automatik akan memenuhi syarat untuk Louisville, walaupun perjalanan tidak semestinya akan diambil.

Padang Lexington menampilkan colt seperti Belgravia (umumnya 70/1 di luar buku) dan Joe Got Even, yang kini berada di luar gambar Derby, tetapi masih melihat.

Karismatik pada tahun 1999 adalah satu-satunya pemenang Lexington Stakes yang juga telah merebut bunga mawar.

Curlin, yang memecah puteri sulungnya di Gulfstream 3 Februari dan tidak terkalahkan dalam tiga acara, muncul sebagai kegemaran pra-Derby setelah dia memenangi Arkansas Derby di Oaklawn Park.

Bodog.com memperoleh pemenang Rebel Stakes pada 4/1 pada hari Khamis, sementara peluang Pinnacle ditambah $ 4,00.

Street Sense, yang menduduki tempat kedua di Blue Grass, nampaknya menjadi pilihan kedua yang popular.

Dia berusia 5/1 di Bodog.com dan ditambah $ 5.22 di Pinnacle.

Kuda “gembar-gembur” awal Nobiz Like Showbiz pada 6/1 dan ditambah $ 7.33 adalah pilihan ketiga.

Scat Daddy dan Circular Quay mengisi peringkat pertama (di bawah 10/1) calon.

Tahap kedua (10/1 hingga 20/1) terdiri daripada Setiap Hari yang Diberi Sabtu, Great Hunter, Hard Spun, juara Santa Anita Derby Tiago dan pemenang Blue Grass Stakes Domican, dua pasangan terakhir yang hampir tidak pernah didengar sebulan yang lalu, walaupun dalam kalangan perlumbaan intim.

Pelayan yang mencari sesuatu untuk membumbui diet Derby-Day mereka mempunyai pelbagai cadangan jarak jauh di VIP.com untuk dipilih.

Mereka bertanya apa perbezaan antara kemenangan dan tempat.

Hidung adalah 20/1, leher 10/1 dan panjang hingga 2 3/4 panjang adalah 4/1, dengan banyak hentian di antara.

Panas mati adalah tembakan panjang pada 50/1.

Alat sokongan luar pesisir lain bertanya sama ada nombor kain pelana pemenang Derby itu ganjil atau genap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.